Nieuwe ruimte FIV katten

Gepubliceerd op 25 september 2024 om 12:40

De opvang van La tribu de Gaia huisvest rond de 70 katten waarvan 10 katten met FIV. Deze leven nu samen met enkele chronisch zieke katten in de verpleegafdeling. 

Dit moet anders want de verpleegafdeling is niet goed bruikbaar op deze manier en als de dierenarts komt kijken bij de zieke katten is het werk lastiger omdat de FIV katten er ook rond lopen. Daarom willen ze graag een ruimte er bij maken, zodat de de positieve katten kalm en stressvrij kunnen leven en hun eigen plekje hebben en de verpleegruimte kan weer gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Deze ruimte is 6 x 4 meter, Alle materiaal is aanwezig, gaas, hekken, stenen, cement enz... Het enigste wat ontbreekt is een goede warme schuilplek voor de katten. Deze kunststof huisje willen ze graag kopen, deze kost € 379,-. Ze waren op Facebook een inzameling begonnen maar kwamen € 150,- te kort.

 

Deze hebben wij bijgelegd, we hadden extra donaties ontvangen voor de metalen opslag. Nu kan dit kunststof huisje ook besteld worden en de nieuwe ruimte zal binnenkort klaar zijn. We houden jullie op de hoogte

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.