Emiliana - update 8 okt

Gepubliceerd op 8 oktober 2024 om 12:39

Deze kitten dook op in een veld en de kippen aten haar letterlijk op. Gelukkig kon ze opgevangen worden bij Isra van La tropa de Isra. Haar hele hoofdje is misvormd en ze is naar de kliniek gebracht voor onderzoek.

 

Emiliana heeft een vrij grote ontsteking in het oor gebied, haar oor is bijna verloren en de trommelvlies is kapot, volgende week wordt ze geopereerd om de "verwending" te proberen te verhelpen, maar het is wel zeker dat ze haar oor zal verliezen omdat alle weefsel rondom die plek is afgestorven.

 

De prioriteit op dit moment is om de infectie en ontsteking naar beneden te halen en niet bij de schedel te laten komen. Ze is ontzettend goed en liefdevol ze is een spinnende motor ze wil gewoon eten en op de uitkijk staan voor alles.

Mocht je een eenmalige donatie voor Emiliana willen doen dan kan dit op rekeningnr NL81 RABO 0108 444112 - t.n.v Friends of Animals te Vledder of via het betaalverzoek  https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=DS1F123XQAC4SkNeBjv_5A

UPDATE 8 OKTOBER

Vandaag is ze haar oortje kwijt geraakt, alles is schoongemaakt, het dode weefsel is weg gehaald en nu kan het genezen, er zit nog wel een open wond. Vrijdag zou ze geopereerd worden voor de oor amputatie maar dit niet meer nodig.  Emiliana blijft onder controle en ze krijgt de medicatie en ze moeten het gebied schoonmaken zodat het niet verder ontstoken raakt. Vrijdag moeten ze heen voor controle om te kijken of de ontsteking afneemt en of het mogelijk is om de gat te sluiten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.