Voer bedorven

Gepubliceerd op 20 oktober 2024 om 12:29

Een drama voor rescate

Ze kregen 2 zakken voer die al ver over datum waren maar op zich hoeft dat geen probleem te zijn.

Deze 2 zakken zijn per ongeluk in de opslag gezet ipv dat ze gelijk zijn opgemaakt.

De zakken voer bleken besmet te zijn met beestjes en schimmel en hebben de rest van de zakken, hun voorraad ook besmet.

Ook in de dichte zakken zitten allemaal zwarte beestjes en het voer, zak voor zak is gecondoleerd.. maar jammer genoeg is bijna niets meer bruikbaar.

 

Om elke maand het voer bij elkaar te krijgen is al een drama… en als dit ook nog gebeurd.. dan is het geen drama meer maar een ramp.

Wij hebben helaas bijna geen voer in de opslag,  misschien een halve pallet.. maar dit is financieel niet rendabel om een halve pallet naar Spanje te sturen. We gaan 100 euro uit het voerproject potje overmaken, hier voor kunnen ze 5 zakken van 20 kg voer van kopen.

Met zoveel honden is dit natuurlijk zo op en die maagjes moeten wel gevuld worden.

 

Mocht je een zak voer hebben staan, niet meer gebruiken..  dit kan ingeleverd worden bij onze inzamelpunten in Oude Pekela,  Vledder, Velp, Laag Soeren, Sexbierum, Apeldoorn, Purmerend,

 

Geen inzamelpunt in de buurt en je wilt wel graag helpen?  Een zak voer van 20 kg kost, 20 euro.. voor 1 euro kun je al 1 kilo voer doneren.

 

Helpen jullie mee?  Delen is ook helpen!!

Wil je een bijdrage leveren aan deze actie dan kan dat op: NL81 RABO 0108 444112    - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v 50% actie  of via het betaalverzoek  https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=fHxRzWP2SP6YmryJbNTaRw

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.