Nachthokken zijn aan vervanging toe UPDATE 19 OKT

Gepubliceerd op 18 oktober 2024 om 18:13

Asociación de Rescate Animal Brigada Animalista - De hokken van de honden in de kennels zijn dringend aan vervanging toe.

Gisteravond hadden ze daar een enorme storm, orkaankracht en zijn nog een paar hokjes kapot gegaan. Gelukkig staan de kennels op hoogte en hebben ze geen wateroverlast gehad. Er zijn 8 hokken aan vervanging toe en ze hebben een oproep gedaan. Er zijn 5 hokken gedoneerd maar helaas geen grotere voor de herders/mastin.

 

Er zijn nog 3 hokken nodig, deze kosten nieuw 107.99.  Zou het niet geweldig zijn als de grote honden ook een nieuwe hok kunnen krijgen?

Willen jullie ons hierbij helpen? 

Mocht je een donatie willen doen voor de hokken, elke euro is zeer welkom. Dan mag dit op rekeningnr NL81 RABO 0108 444112 - t.n.v Friends of Animals te Vledder of via het betaalverzoek https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=fHxRzWP2SP6YmryJbNTaRw&qsl_reqcnt=1

 

UPDATE 14 OKTOBER - Wat kunnen we jullie nu geweldig nieuws geven De schuilhokken van Asociación de Rescate Animal Brigada Animalista zijn aan vervanging toe en ze hebben kleinere modellen gedoneerd gekregen maar voor de grote honden ontbraken nog 3 hokken.

Dankzij jullie donaties, echt super bedankt!! konden we het benodigde bedrag van € 323.97 overmaken en kunnen de hokken besteld worden.

Zodra de hokken er zijn zullen we de foto's met jullie delen.

Nogmaals heel erg bedankt

Vandaag zijn ze in elkaar gezet en de honden zitten vanaf nu weer heerlijk droog en warm in hun schuilhok.

Dank jullie wel, lieve mensen met een heel groot dierenhart dank jullie wel voor jullie support keer op keer...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.